News
14
sep

Heren Hoofdklasse

Onze jaarlijkse heren hoofdklassepartij  is zondag gewonnen  door het partuur van Michiel Scheepvaart, Herman Sprik en Hans Wassenaar.
Hans Wassenaar werd tot koning van de partij  uitgeroepen.

In de finale werd de formatie van Johan van der Meulen, Johan Diertens en Pier Piersma nipt verslagen. Op 5-5 en 6-2 was de bovenslag van Hans Wassenaar voldoende voor de winst.
Trio Michiel Scheepvaart had nummer negen maar moest in de eerste omloop stevig aan de bak tegen Gert-Anne van der Bos, Jacob Klaas Haitsma en Thomas van Zuiden.
Tot drie eersten gelijk zat er weinig licht tussen beide parturen. Maar op 5-5 en 6-2 kon Jacob Klaas de kaatst niet passeren en was het  einde oefening.
Via een staand nummer wachtte in de halve finale de formatie van Pieter van Althuis, Alle Jan Anema en Sjoerd de Jong. 

Trio Johan van der Meulen moest ook stevig aan de achterste poot trekken om de tot de eindstrijd door te dringen. Tegen Tjisse Steenstra, Tjerck Karsten en Hendrik Kootstra was het al een dubbeltje op de kant geweest.
Op 5-5 en 6-2 miste Tjisse Steenstra aan de opslag.

In de strijd om de premie  trio Johan van der Meulen tegen  Jan Dirk de Groot, Renze Pieter Hiemstra en Daniël Iseger deze partij was voor   partuur Van der Meulen die op 5-4 en 6-4 de winst naar zich toe trok.

104_3215104_3214104_3213104_3211104_3198

slider 0 Reacties