Ledenpartijen samenwerkende verenigingen

Samenwerking met de verenigingen LKC, Het Plein, Reitsje Him, OG Huizum en KV Foarut

Vorig jaar is er gestart met de samenwerking van de verenigingen LKC, Het Plein, Reitsje Him Lekkum en OG Huizum. Aangezien de samenwerking goed is bevallen,maar de deelname vanuit Marsum tegen viel is toch besloten om het dit jaar weer een kans te geven .
Iedere vereniging organiseert een partij voor alle leden die lid zijn van één van de genoemde verenigingen. Bij OG Huizum gaan we op 30 april van start.
De inleg bedraagt bij de vereniging waarvan je niet lid bent, 5 euro. Zie voor alle gezamenlijke wedstrijden, onze wedstrijdagenda.
Daarnaast ben je ook welkom op de andere partijen die de genoemde verenigingen organiseren.
Onderstaand een overzicht van de overige partijen die ook toegankelijk zijn voor de leden van KV Foarut.

Datum Waar Aanvang
10 juni Kaatspartij bij Het Plein (grote bal) 12 uur
23 juni vervalt Pearke Keatsen LKC 18 uur
1 juli Horeca straatkaatsen Oldehoveplein   9 uur
2 juli Kaatspartij in Lekkum 12 uur
9 juli (Leden) kaatspartij bij OG Huizum 11 uur
14 juli Pearke Keatsen LKC 18 uur
20 augustus (Leden) kaatspartij bij OG Huizum 11 uur
2 september Slotpartij Het Plein (grote bal) 10 uur
23 september Slotpartij LKC 11 uur

!!!!!Op 28 mei is er een gezamelijke partij voor leden uit Ingelum,Beetgum en KV foarut  in Beetgum en op 18 juni in Ingelum gepland (zie onze wedstrijd agenda)

Wijziging opgave ledenpartijen

Aangezien de andere verenigingen als uiterste datum donderdagavond aanhouden, hebben wij nu ook besloten om dit ook voor onze partijen te gaan doen. Dit betekent opgave tot donderdagavond 19.00 uur in plaats van zaterdagavond 19.00 uur. Met uitzondering van Heineken Kaatspartij en BB  (tot zaterdagavond 19.00 uur)  Dit maakt het voor het bestellen van prijzen en kransen gemakkelijker.
Opgave voor alle partijen via de mail: info@kv-foarut.nl.
Tevens wordt elke partij tijdig aangekondigd via de mail, Facebook en Twitter. Volg dan ook onze social media kanalen !