Ledenpartijen samenwerkende verenigingen

Samenwerking met de verenigingen LKC, Het Plein, Reitsje Him, OG Huizum en KV Foarut

Ook dit jaar gaan wij weer van start met de samenwerking van de verenigingen LKC, Het Plein, Reitsje Him Lekkum en OG Huizum.
Iedere vereniging organiseert een partij voor alle leden die lid zijn van één van de genoemde verenigingen.
Op zo 29 april 2018 kunnen de kaatsers kiezen waar ze willen kaatsen: Bij OG of bij Marssum.
Bij de wedstrijd in Marssum doen de kaatsers van Engelum en Bitgum ook mee.
Het is helaas niet mogelijk gebleken om hier 1 kaatsdag van te maken, dus de kaatsers kunnen kiezen.
De inleg bedraagt bij de vereniging waarvan je niet lid bent, 5 euro. Zie voor alle gezamenlijke wedstrijden, onze wedstrijdagenda.
Daarnaast ben je ook welkom op de andere partijen die de genoemde verenigingen organiseren.
Onderstaand een overzicht van de overige partijen die ook toegankelijk zijn voor de leden van KV Foarut.

29  April     Gezamenlijke partij in  Huizum 12.00 uur

29  April     Gezamenlijke partij  ook met Ingelum en Beetgum in  Marsum  12.00 uur

12  Mei      Gezamenlijke partij bij LKC Sonnenborgh  12.00 uur

24  juni       Heinekenpartij(Vrije formatie) in Marsum  11.00 uur

1    Juli        Gezamenlijke partij in Lekkum  11:00

14  Juli        Horeca Straatkaatsen op oldehoveplein  9.00 uur

20  juli        Pearke Keatsen LKC 18:00

19 Aug       Open partij  bij OG Huizum 11.00 uur

1   Sept      Gezamenlijke partij Het Plein 12.00 uur

10 Sept      Marsum Merke partij  voor diverse verenigingen 9.00 uur

15 Sept      Slotdag  het Plein (grote bal)10.00 uur

22 Sept      Slot partij LKC 10.00 uur

23 Sept      BB partij Marsum voor diverse verenigingen 12.00 uur

6   Okt        Bestuurs en commissie partij LKC 12.00 uur

Opgave is tot elke donderdag  19:00 voor de partij, dit i.v.m. het bestellen van kransen .

De vet gedrukte  datums zijn de gezamenlijke partijen.

Alle andere partijen zijn vanuit de verenigingen zelf en deze zijn vrij voor iedereen om mee te doen en hiermee hopen we natuurlijk dat het alleen maar drukker en gezelliger word op de kaatsvelden.

Wijziging opgave ledenpartijen

Aangezien de andere verenigingen als uiterste datum donderdagavond aanhouden, hebben wij nu ook besloten om dit ook voor onze partijen te gaan doen. Dit betekent opgave tot donderdagavond 19.00 uur in plaats van zaterdagavond 19.00 uur. Met uitzondering van Heineken Kaatspartij en BB  (tot zaterdagavond 19.00 uur)  Dit maakt het voor het bestellen van prijzen en kransen gemakkelijker.
Opgave voor alle partijen via de mail: info@kv-foarut.nl.
Tevens wordt elke partij tijdig aangekondigd via de mail, Facebook en Twitter. Volg dan ook onze social media kanalen !